The Plitvice Times, medij koji točno godinu dana djeluje kao online portal na engleskom jeziku, upravo je predstavio svoje prvo tiskano izdanje – magazin namijenjen turistima koji posjećuju šire područje Plitvica.

 

The Plitvice Times, prvi je i jedini turistički magazin koji prati ovo područje, a namijenjen je prvenstveno brojnim stranim turistima koji ovdje dolaze, ali i svim potencijalnim posjetiteljima koji tek planiraju svoje putovanje, jer će zaživjeti i na online platformi. Cilj je čitateljima predstaviti sve ljepote i iskustva ovog kraja i zainteresirati ih da na Plitvicama ostanu duže.

 

Prvo tiskano izdanje tako donosi svježe informacije, brojne zanimljive priče, prekrasne fotografije i osobna iskustva, pa tako možete pročitati članke o napuštenoj zračnoj bazi Željava, dvorcu u Ozlju, aktivnom odmoru podno Plješivice, emotivnu priču iz Rastoka, ali i malo poznate činjenice o orhidejama i parfemu koji je nastao u čast toj vrijednoj biljci.

 

“Humans of Plitvice” je kategorija u kojoj su istaknuti turisti koji uživaju u svojim doživljajima obilaska, a nisu zaboravljeni niti lokalni ljudi s područja Plitvica, pa ćete ovaj put pronaći priču o Tamari, travel blogerici koja s Plitvica putuje u svijet. Možete doznati i poveznicu planetarno popularne Oprah Winfrey s Plitvicama, kao  i zašto je talijanski Vogue odabrao baš ovo mjesto za svoj poseban photoshoot.

 

Magazin će izlaziti sukladno godišnjim dobima, a iduće izdanje očekuje se u siječnju 2019. godine.