Predstavljamo novu, jedinstvenu sportsku aplikaciju FLOU. koja će vam putem lokacije uštediti vrijeme, učiniti vas aktivnijim, olakšati izbor treninga prema vašim preferencijama i slobodnom vremenu te unijeti raznovrsnost vašoj svakodnevnoj rutini.

Imate li IOS ili ANDROID, sasvim je svejedno. Mobilna Aplikacija FLOU. podržava oba sustava, a svojom ponudom potiče vas na pokretljivost, najbolju iskoristivost slobodnog vremena, doprinosi poboljšanju zdravlja, pomaže osloboditi vaše tijelo i um te učiniti najbolje za fizičko i psihičko stanje organizma.

Stres od svakodnevnih obaveza i očekivanja, najveći je neprijatelj svih nas. Mobilna aplikacija FLOU. će vam olakšati izbor pri odabiru treninga, potaknuti vas na aktivnost i na kraju učiniti sretnijima i zdravijima. Iskoristite ponudu i bazu sportskih subjekata koji su objedinjeni na jednom mjestu  i olakšajte si pri odabiru aktivnosti.

Jedinstvena mobilna aplikacija objedinila je ponudu najboljih centara i instruktora na području grada Zagreba uz svakodnevnu nadopunu te širenje ponude na područje cijele Hrvatske u skorije vrijeme.

 

Preuzmite aplikaciju i u samo 3 KORAKA krenite u potragu za sportskom aktivnošću u vašoj blizini!

Registrirajte se, odaberite vrstu treninga, izvršite željenu transakciju, sakupljajte bodove…ostalo je na nama. Aplikacija FLOU. pamti sve i omogućava plaćanje jednim klikom. Prilikom prve kupovine odabrane aktivnosti unosite podatke kartice, a za svaku sljedeću kupovinu dovoljno je samo potvrditi kupi.

Mobilna Aplikacija FLOU. omogućava sakupljanje bodova, podsjeća Vas o skorom isteku članstava i dodatno potiče da iskoristite sve što ste odabrali u određenom periodu.

Pri registraciji ostvarujete dodatne bodove koje možete koristiti u bilo kojem od sportskih centara koji se nalaze na aplikaciji.

Tvorci aplikacije, tri entuzijasta i prijatelja sportskog duha iz tvrtke Terra Sportiva iz Zagreba, svjesni novog doba, interneta i zahtjeva svakodnevnog života  odlučili su krenuti u akciju i olakšati nam da budemo aktivniji, zdraviji, sretniji te da korisno usmjerimo i najbolje iskoristimo svaki slobodan trenutak.

Od predstavljanja idejnih početaka stvaranja aplikacije svoju podršku kao ambasador APLIKACIJE FLOU. pružio je naš proslavljeni plivač i višestruki državni rekorder leđnim stilom Gordan Kožulj.  Kao vrhunski sportaš koji zna koliko je sport, rekreacija, zdrav i aktivan život bitan za život svakog pojedinca svjestan je i očekivanja današnjeg doba i svakodnevnice na svim područjima života. Upravo zato je prepoznao potencijal mobilne aplikacije FLOU. koja će vam za vrijeme pauze od 1h dok čekate dijete sa sata stranog jezika, putem vaše lokacije ponuditi najbolju moguću opciju treninga prema vašoj želji, u okruženju, u navedeno vrijeme.

 „Kao osoba koja se bavila profesionalnim sportom znam što je disciplina i zdrav pristup životu, značenje  aktivnosti i zdrave prehrane. Dečki iz Terra Sportive svjesni digitalizacije, novog doba, novih generacija, sve većeg problema pretilosti i neaktivnosti kod ljudi općenito, osmislili su mobilnu aplikaciju FLOU. Osmišljenim konceptom aplikacija nudi najbolji sadržaj za rekreaciju, sportsku aktivnost, održavanje kondicije, očuvanje zdravlja te psihičku i fizičku spremnost potrebnu svakom pojedincu s naglaskom uštede vremena prema vašoj trenutnoj lokaciji. Moja preporuka je izabrati željeni trening, u željeno vrijeme na lokaciji koja ti najbolje odgovara, ali najmanje 3 puta tjedno. Sport, rekreacija, aktivan život…to je sastavni dio moje svakodnevnice. Savjetujem da bude i vama.“ – rekao je Gordan Kožulj.

Besplatna Aplikacija FLOU. za Android mobitele dostupna je za skidanje na Google play trgovini, a za IOS mobitele na App Storeu.